POSTANI NAŠ ČLAN in se nam pridruži v naših zgodbah…

PRIDRUŽI SE MLADINSKIM VRSTAM

Ste tudi vi kot otrok imeli željo, da bi postali gasilec? Sedaj lahko to željo izpolnite svojim otrokom

Gasilci na Studencih namenjamo veliko pozornosti vzgoji našega bodočega operativnega kadra. V svojih vrstah imamo otroke različnih starosti. V gasilske pionirske vrste se lahko včlanijo otroci stari med 6 in 12 let. V gasilske mladinske vrste pa so vključeni otroci stari od 12 do 16 let. Za delo z mladino v društvu skrbi mladinska komisija in jo vodi mentor mladine, ki zastopa svoje področje tudi v upravnem odboru društva. V delo z mladino sodijo različna področja kot so poznavanje gasilskega dela in opreme, priprave in udeležba na različna gasilska tekmovanja, športne aktivnosti, letovanje, izleti…

Mlade gasilce vzgajamo v duhu skupinskega dela ter individualnega razvoja, ki pripomore k boljšim dosežkom ekipe.

Otroci vabljeni v naše vrste. Starši spodbudite svoje otroke, da se nam pridružijo.

Pokličite nas na 02/ 42 04 393 ali pišite na info@pgd-studenci.si in dogovorili se bomo za prvo srečanje.

POSTANI OPERATIVNI GASILEC

Biti gasilec ni le hobi, je poslanstvo!

Veliko operativnih članov se je našim vrstam pridružilo kljub temu, da prej niso bili člani gasilskih pionirskih ali mladinskih vrst.

Prevladal je čut pomagati ljudem v nesreči.

Če imate tudi vi željo postati gasilec, vas vabimo, da se nam pridružite. Če ste stari več kot 16 let, se lahko pridružite naši operativni enoti. Pokličite nas na 02/ 42 04 393 ali pišite na info@pgd-studenci.si in dogovorili se bomo za prvo srečanje. Z veseljem vam bomo predstavili naše delo z upanjem, da se boste tudi vi odločili sodelovati v naši sredini.