V sredo 26.5.2021 je v prostorih Lesarske šole potekala prireditev v organizaciji Mestne četrti Studenci. Podeljevala so se priznanja za leto 2021. Prireditev je zaradi ukrepov potekala v ožjem krogu prejemnikov in vodstva Mestne četrti Studenci. Kljub okrnjeni zasedbi je vzdušje na prireditvi bilo zelo prijetno.
PGD Maribor – Studenci smo prejeli Zlato plaketo Peric ob naši 100. obletnici obstoja. Plaketa je veliko priznanje za naše delo. V imenu društva je plaketo prevzel predsednik društva. Zahvaljujemo se vodstvu MČ in občanom Studenc za podeljeno plaketo, ki je velika spodbuda za naše nadaljnje delo in pripadnost našemu kraju.
PGD Maribor – Studenci smo Komisiji za podelitev priznanj na Mestni četrti Studenci predlagali priznanje za Častnega občana našemu Častnemu predsedniku Maksu Lešniku. Komisija je vlogo podprla in to najvišje priznanje Mestne četrti za posameznike, mu je bilo na prireditvi podeljeno. Gasilci že leta prepoznavamo njegovo srčno predanost našemu poslanstvu in Studencem. Priznanje je dobil tudi za svoje delo opravljeno v organih Mestne četrti Studenci. V imenu PGD Maribor – Studenci Maksu Lešniku čestitamo za zasluženo priznanje.

Iskrene čestitke tudi vsem posameznikom in organizacijam za prejeta priznanja in plakete podeljene na prireditvi.